Om FashioNordic

FashioNordic er distributør for det danske brand Dot & Doodle’s.

FashioNordic startede under navnet IBEN Agentur i 1995, hvor Iben Petersen blev agent for det hollandske modebrand Sandwich frem til og med 2008. Herefter var Iben tilknyttet Claire Group et par år indtil sommeren 2011, hvor de nye brands Nice Things, ATT, BRAINTREE og DEHA kom til sammen med det nye firmanavn FashioNordic. I 2015 så Dot & Doodle's dagens lys, og efterhånden blev de andre mærker udfacet, og i dag er Dot & Doodle's det eneste mærke hos FashioNordic.

Smukt showroom syd for Århus

Showroom FashioNordic

FashioNordic's 200 m2 store showroom ligger syd for Århus i smukke afslappende omgivelser, hvor vi har en fantastisk udsigt til marker og hav. Showroomet er et tidligere staldloft, som er ombygget med respekt for den oprindelige rustikke charme, og her er engros-indkøberne velkomne.

Indgang showroom FashioNordic    Iben Petersen fra FashioNordic  

Showroom kun åbent efter aftale.

Intet lager på adressen.

BEMÆRK: Intet salg til private.

FashioNordic showroon udefra

Agenter søges

Agenter søges til svergie norge og danmark

FashioNordic kan tilbyde en professionel kjole-kollektion, Dot & Doodle’s, som til en hvis grad allerede er etableret på markedet. Vi har mange aktiviteter, så vi er interesseret i at entrere med de bedste lokale agenter i:

  • DK Sjælland NYT!
  • Sverige
  • Dit land..?

Er du i forvejen agent i et af disse distrikter, så kontakt os, og fortæl om dig selv, og de mærker du allerede repræsenterer.

Send email vedr. agent til Iben Petersen KLIK HER

Er du ikke agent i forvejen, men har lyst til at blive selvstændig, så kan du her læse om hvad et agentur indebærer:

Personen:

Hvis du skal blive en god agent, skal du være glad, positiv og udadvendt. Du skal have kendskab til mode, og drift af modeforretninger. Måske har du butiksbaggrund, eller har været ansat som kørende sælger, og nu har du lyst til at blive din egen chef. Du skal kunne bruge en pc til email-kommunikation og simpel ordreindtastning. Du skal være resultatorienteret, og have selvdisciplin til at planlægge din egen tid.

Jobindhold:

Som agent arbejder du selvstændigt med opsøgende salg, og med pleje af eksisterende kunder. Det er et meget sæsonbetonet job, så du vil arbejde i ”døgndrift” i månederne omkring de 2 årlige messer, og udenfor den tid vil du mere bruge tiden på opsøgende salg.

Økonomien som agent:

En agent er selvstændig erhvervsdrivende med eget momsnummer, egen bil og måske også eget showroom. Agenten afholder selv alle udgifter til sin bil og kollektionsprøver m.m.
I opstartsfasen vil det være nødvendigt, at du ikke er økonomisk afhængig af en fast indtægt. På sigt kan det blive en guldrandet forretning – du er egen lykkes smed…

Kontakt FashioNordic