Gratis fragt og 30 dages retur.

DOT & DOODLE'S HAR GRATIS FRAGT TIL PAKKESHOP I DANMARK.

Det er dejligt gennemskueligt at handle her - ingen fragt eller ekstra gebyr når du afhenter din pakke i nærmeste pakkeshop i Danmark.

LEVERINGSBETINGELSER

Vi bestræber os på at alle ordrer bestilt inden kl. 12.00 på hverdage sendes samme dag.
Ordrer bestilt efter kl. 12.00 sendes den efterfølgende hverdag.
I forbindelse med udsalg og ferie kan der påregnes længere leveringstid.

FRAGTPRISER I DANMARK
Alle varer sendes som forsikret pakkepost med Post Danmark. Dot & Doodle's kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark   

     - Leveret til valgfrit afhentningssted / pakke-shop GRATIS FRAGT 
     - Leveret til hjemmeadresse  kr. 40,-. GRATIS FRAGT ved køb over kr. 1500,-

FRAGTPRISER TIL UDLANDET

International (uden for Danmark):
Køb fra DKK 0-399,- fragt DKK 300,-

Køb fra 400-799,- fragt DKK 200,-

Køb 800-1999,- fragt DKK 100,-

Køb over 1999,- GRATIS FRAGT

Leveringstid 2-7 hverdage.

IKKE EU-LANDE: OBS! Ingen returret uden for EU! Vi trækker automatisk den danske moms fra når du bestiller. Du skal være opmærksom på at der pålægges lokal moms + evt. toldgebyr, når du afhenter pakken i dit land. Denne udgift foregår mellem dig som kunde og de lokale toldmyndigheder og ikke med Dot & Doodle's.

Vi sender til flg. lande: Danmark, Sverige, Grønland, Island, Færøerne, Tyskland, Holland, Belgien, Schweiz, Østrig, Italien og England (U.K.) - kontakt os hvis du ønsker sendt til et andet land.

FORTRYDELSE: 30 DAGES RETUR-RET     HENT RETURFSEDDEL HER

Er farven ikke den rette, eller er størrelsen forkert? Du har 30 dages fortrydelsesret på dit køb fra den dag varen/varerne er modtaget eller anmeldt til modtagelse. Der er ingen returret til lande uden for EU. Udfyld returformularen og returnér varen til os i væsentlig samme stand og mængde (med hængemærker osv.), og vi returnerer pengene til dig. Hvis varen var beskadiget ved modtagelsen, eller hvis du har fået en forkert vare, bedes du sende os varen inden for 30 dage efter modtagelsen i væsentlig samme stand og mængde (med hængemærker osv.). Så snart vi har modtaget din returvare, refunderer vi beløbet. Du har også mulighed for at fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen. Hvis du gør dette bliver varen returneret til Dot & Doodle's. Bemærk: Vi tager os kun af returvarer, som du har købt gennem Dot & Doodle's. Husk at gemme tracking-nummeret og kvittering for forsendelsen, for du har ansvaret for varen, til den ankommer til vores adresse: Dot & Doodle's, Lindenæsvej 20, 8300 Odder.

KØB GLS PAKKELABEL/RETURFRAGT HER

KØB POSTNORD PAKKELABEL/RETURFRAGT HER

BEMÆRK:
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:
     - du reelt har taget varen i brug,
     - den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,
     - du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på
     - du har fjernet etiketter, hængemærker, prismærker, infoskilte m.m.
     - manglende eller ødelagt emballage

REKLAMATION
Jf. lovgivning har du reklamationsret i 2 år (mulighed for reparation, ombytning eller pengene tilbage). Hvis du ønsker at gøre brug af denne ret, så kontakt os på info@dotanddoodles.com. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt, og inden for 2 uger efter fejlen blev opdaget. Hvis du vil gøre brug af reklamationsretten,  skal du sende varen til os - se under FORTRYDELSE.

I forbindelse med reklamation så kontakt venligst kundeservice på info@dotanddoodles.com eller på SMS/tlf. 20130110. Kundeservice vil hjælpe dig med behandling af reklamationen, så du kommer igennem processen hurtigst muligt.

Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser.

Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Ved berettiget reklamation refunderer vi rimelige fragtomkostninger;

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse, ligesom vi kan opkræve dig et beløb på op til 150 kr. for undersøgelse af varen.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage, og få kvittering og tracking-nummer  for afsendelsen. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

HENT RETURSEDDEL HER